Fotograf Slagelse

Fotograf Slagelse og på hele Sjælland

Skal i holde jeres bryllup på sjælland? Og søger i en brand dygtig fotograf i Slagelse, til jeres bryllup? En fotograf med stor erfaring og kreativitet? Så klik ind på vores galleri og se vores mange spændende bryllupsbilleder taget over hele Danmark.

Fotograf Slagelse og på hele Sjælland

Bryllupsfotografering skal være sjovt

Bryllupsfotografering ved en fotograf i Slagelse, skal ikke bare være kedelige opstillede fotografier. Det skal være sjovt at blive fotograferet. Fotografen skal have masser af indlevelsesevne og skabe glæde og en afslappet atmosfære hos det enkelte brudepar.

Fotografens opgave vil altid være at skabe en perfekt stemning, så de gode billede opstår automatisk, hvorved fotografen fanger brudeparret i en stund hvor de er afslappet, hygger sig og “føler sig hjemme” foran kameraet.

Bryllupsfotografering skal være sjovt

En prisvindende fotograf til bryllupsbilleder

Vi har med vores snart 10 år i branchen, vundet en del priser for vores bryllupsfotos. Blandt andet titlen som danmarks bedste bryllupsfotografer. Vi har også vundet internationale fotokonkurrencer, både i kategorien, bedste portræt til bryllup og bedste kreative bryllupsfoto.

En prisvindende fotograf til bryllupsbilleder

Vi elsker som fotografer i Slagelse, at bruge byens flotte og spændende omgivelser, på en anerledes og kreativ måde, så billederne får mere kant og udstråler en vis portion fotokunst.

Ingen tør overlade deres bryllupsbilleder til hvem som helst, det bør I heller ikke gøre. Godt bryllup 😀

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *